Keuringen

Wij verzorgen zowel individuele als groepskeuringen. Afhankelijk van het type keuring wordt bepaald bij welke bedrijfsarts u terecht kunt. Wij kijken hierbij naar de knowhow van de professional, de complexiteit van de keuring en de noodzakelijke apparatuur. Zo weet u dat de keuring correct en conform de richtlijnen gebeurt. Uiteraard zoeken wij naar onze dichtstbijzijnde locatie die aan al deze eisen voldoet.

 

Beroepskeuring

Voor een aantal beroepen is een specifieke keuring noodzakelijk. Deze kunnen wij voor u uitvoeren.

Zo verzorgen wij onder meer: Ambulancekeuring, Taxipaskeuring, Chauffeurskeuring, Brandweerkeuring, Bodemsaneringskeuring, Asbestsaneringskeuring, Vlieg-medische keuring, Duikerskeuring, Scheepvaartkeuring, Bouwkeuring.

 

Aanstellingskeuring

Aanstellingskeuringen zijn aan strenge regels gebonden. Wij kijken bijvoorbeeld of er specifieke gezondheidsrisico’s vastzitten aan een functie. Op basis van een protocol kunnen we nagaan of er een aanstellingskeuring gedaan mag worden.

Wij zoeken dit graag samen met u uit.

 

Verplichte keuring

Voor de verplichte keuring zijn richtlijnen in de wet- en regelgeving vastgelegd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rijbewijskeuring. Ook verzekeraars eisen soms een specifieke keuring.

Wij kunnen deze voor u uitvoeren.

 

Ook voor preventieve keuringen, PMO/Pago,  kunt u bij ons terecht.

 

 

  • Uitstekende dekkingsgraad van bedrijfsartsen in Nederland.

  • Zelf direct afspraken plannen via FlexDossier.

  • Online complete en overzichtelijke dossiers.

 

Maak een afspraak met onze consultants voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

Campagne ‘Bedrijfsarts worden’

Nieuwsgierig naar het vak van bedrijfsarts? In de campagne ‘Bedrijfsarts worden, het betere werk’ wordt door 10 ambassadeurs een kijkje … >>